Popular Post

Blogger Themes

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Ανώδυνη ήττα στο Χαλάνδρι για τον Α.Ο. Χαϊδαρίου με 2-1



Την ήττα με 2-1 στο Χαλάνδρι από την τοπική ομάδα γνώρισε σήμερα ο Α.Ο. Χαϊδαρίου, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να το έχει κερδίσει πολύ άνετα.
Επιβεβαιώθηκε όμως για μια ακόμη φορά ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου, που θέλει την ομάδα που χάνει τις ευκαιρίες να χάνει το παιχνίδι.
Το Χαϊδάρι, που παρατάχθηκε με πολλές απουσίες, στο ανούσιο α” μέρος είχε μια ανούσια υπεροχή, χωρίς όμως να απειλεί ιδιαίτερα την εστία του Βακερλή, εκτός από τη φάση του 28′ όταν ο Νικολάου πλάσαρε από εξαιρετική θέση την μπάλα μόλις άουτ.
Στο β” μέρος οι κυανέρυθροι ήταν πολύ καλυτεροι από τον αντίπαλο. Στο 49′ ο Καρώνας από τα 5μ. μετά από γύρισμα του Κοτσολάκου, έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ, για να έρθει στο 58′ η επιβράβευση για τους παίχτες του Μ. Παπαδόπουλου. Μετά από φάουλ του Διαμάντη και απομάκρυνση της μπάλας, ο Χριστούλης από τα 25μ. με πολύ δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να γράψει το 0-1.
hal1
Ο Χριστούλης με σουτ γράφει το 0-1
hal3
Ο Διαμάντης διεκδικεί τη μπάλα, με τον Μπατή να ακολουθεί
Ο Α.Ο.Χ. όχι μόνο δεν έριξε ταχύτητα, αλλά συνέχισε να πιέζει. Στο 72′ χάθηκε η ευκαιρία του αγώνα όταν μετά από υπέροχη σέντρα του Διαμάντη, ο Χρυσαφίδης από τα 3μ. κατάφερε να στοχήσει στέλνοντας την μπάλα με κεφαλιά άουτ. Σαν να μην έφτανε αυτό, μετά από ομαδικη αδράνεια της άμυνας που δεν έδιωξε τη μπάλα, η μπάλα προσέκρουσε στο απλωμένο χέρι του Αρβανίτη και ο κ. Κοσικίδης σωστά υπέδειξε το πέναλτυ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καρακάσης και παρά την προσπάθεια του Παπαδιώτη έγραψε το 1-1 στο 77′.
hal4
Ο Ρούσα εκτελεί και ο Πανταζόπουλος παρακολουθεί
Οι Χαϊδαριώτες δυστυχώς έδειξαν έλλειψη συγκέντρωσης στη συνέχεια και στο 87′ ο Σκούμας σέντραρε από πλάγια, με τον Σελβίγια που είχε μπει αλλαγή, με πλασέ να γράφει το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ, σε ένα αδιάφορο για τους κυανέρυθρους παιχνίδι.
Την επόμενη αγωνιστική το Χαϊδάρι υποδέχεται στο «Τ. Χαραλαμπίδης» την πρωτοπόρο ομάδα του Ηρακλείου.
Καλή ήταν η διαιτησία των κ.κ. Κοσικίδη, Μπαμπά και Σταυρόγλου.
ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Βακερλής Ε., Λειβαρτζινός, Παπαδόπουλος, Βακερλής Π., Καρακάσης, Μπακέας, Σκούμας, Χαλβατζής, Κατσιούλης, Γεωργουδάκης, Κανέλλος.
ΧΑΪΔΑΡΙ: Παπαδιώτης, Πολίτης, Νικολάου (60′ Χρυσαφίδης), Πανταζόπουλος, Κασάπης, Μπατής, Καρώνας (70′ Αρβανίτης), Χριστούλης, Κοτσολάκος (85′ Παναγιωτακόπουλος), Ρούσα, Διαμάντης.
* Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τη λήξη του αγώνα είχαμε συμπλοκές έξω από το γήπεδο ανάμεσα στους φιλάθλους του Χαϊδαρίου και 50 περίπου κουκουλοφόρους (ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για φίλους του Ηρακλείου) που με κράνη και ρόπαλα τους επιτέθηκαν. Τα επεισόδια έληξαν με την παρουσία ανδρών της ομάδς ΔΙ.ΑΣ. που έφτασαν στο χώρο σε λίγα λεπτά.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha