Popular Post

Blogger Themes

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Τα αρχαία ελληνικά μυστήρια!





" H ψυχή - λέει ο Πλάτωνας στον Θεαίτητο, αν δεν έχει γνωρίσει την αλήθεια δεν μπορεί να αποκτήσει τη μορφή του ανθρώπου. Πρόκειται για μία ανάμνηση όσων η ψυχή μας γνώριζε παλαιότερα, όταν ταξίδευε με την θεότητα, περιφρονώντας εκείνα που θεωρούμε ότι υπάρχουν και ατενίζοντας αυτό που πραγματικά είναι. Για αυτό μόνον ο νους ή πνεύμα του φιλοσόφου είναι εξοπλισμένος με φτερά. Αυτός όσο μπορεί καλύτερλύ χρόνο αυτοί μας αποκάλυψαν ότι οτιδήποτε φτάσει στον κάτω κόσμο χωρίς να έχει μυηθεί και επιδοκιμαστεί, πέφτει στον βούρκο. Εκείνος όμως που φτάνει εκεί εξαγνισμένος και καθαγιασμένος, θα συγκατοικήσει με τους Θεούς..".
ΠΛΑΤΩΝΑΣ


" H ψυχή - λέει ο Πλάτωνας στον Θεαίτητο, αν δεν έχει γνωρίσει την αλήθεια δεν μπορεί να αποκτήσει τη μορφή του ανθρώπου. Πρόκειται για μία ανάμνηση όσων η ψυχή μας γνώριζε παλαιότερα, όταν ταξίδευε με την θεότητα, περιφρονώντας εκείνα που θεωρούμε ότι υπάρχουν και ατενίζοντας αυτό που πραγματικά είναι. Για αυτό μόνον ο νους ή πνεύμα του φιλοσόφου είναι εξοπλισμένος με φτερά. Αυτός όσο μπορεί καλύτερα διατηρεί στον νου του αυτές τις αναμνήσεις, η ενατένιση των οποίων καθιστά θεία ακόμη και την ίδια την θεότητα. Χρησιμοποιώντας διαρκώς τον εαυτό του στα μυστήρια, ο άνθρωπος γίνεται πραγματικά τέλειος- ένας μυημένος στη θεία σοφία.".


Γιόγκα γέλιου, η νέα μόδα για καλή υγεία στη Γερμανία



Γιόγκα γέλιου, η νέα μόδα για καλή υγεία στη ΓερμανίαΟ Λόρεντζ Μέντζιγκερ είναι Γερμανός. Ζει και εργάζεται ως σύμβουλος ανθρώπινου δυναμικού σε μια μεγάλη εταιρία στη Φρανκφούρτη.
Ένα ταξίδι που έκανε πριν από 3 χρόνια στην Ινδία, του άλλαξε τη ζωή. Εκεί λίγο έξω από την Γκόα, γνώρισε ένα δάσκαλο “γιόγκας του γέλιου” και μυήθηκε στα μυστικά της καλής υγείας, μέσω της γιόγκας και του γέλιου. Σήμερα ολοένα και περισσότεροι Γερμανοί θέλουν να αποκτήσουν μια καλύτερη υγεία με ασκήσεις γιόγκας και γέλιου.

“Προσποιήσου το μέχρι να το καταφέρεις”. Αυτό είναι το σύνθημα που καλούνται, όχι μόνο να υιοθετήσουν, αλλά και να εφαρμόσουν, τα μέλη του ομίλου "γιόγκας γέλιου" της Φραγκφούρτης, του αποκαλούμενου “Η Ευτυχία ειναι Τώρα”: μια ασυνήθιστη κίνηση, ένας αστείος ήχος ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να προκαλέσει γέλιο κινητοποιεί την ομάδα.


Προτάσεις για κυριακάτικες εξορμήσεις


Σκαλωσιά Κορινθίας για λίγη επαφή με τη φύση, Ζαρούχλα για λίγη επαφή με τα κάρβουνα, Χαλκίδα για τους πιο απαιτητικούς καλοφαγάδες, Ναύπλιο για τους πιο ρομαντικούς και Αθήνα για τους αμετανόητους. Για πάμε λοιπόν:   

Ζαρούχλα για "κάρβουνα"Κυριακή πρωί, ξυπνάς με διάθεση εκδρομική. Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα αυτοκίνητο και καλή παρέα. Υποθέτουμε ότι τα έχεις και τα δύο. Σαν βγεις στην Εθνική Οδό Αθηνών Πατρών, βγαίνεις στην έξοδο του Κιάτου και από εκεί ακολουθείς τις πινακίδες για λίμνη


Τηγανίτες για Κυριακάτικο Πρωινό




Υλικά:
-3/4 φλ. γάλα ή χυμό πορτοκαλιού
-1 φλ. αλεύρι
-1 αβγό
-2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
-2 κουταλάκια γλυκού μπέικιν πάουντερ
-2 κουταλάκια γλυκού ζάχαρη
-1 μπανάνα
-μερικές φράουλες
-μέλι
-κανέλα
-1 μπανάνα
-μερικές φράουλες
-μέλι
-κανέλα

Εκτέλεση:


Κεφτέδες φούρνου με σάλτσα γιαουρτιού



Τι χρειαζόμαστε:

  • 700 γρ. κιμάς
  • 1 ξερό κρεμμύδι, τtp://datένο
  • 3 ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε μισές φέτες
  • 1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιt no-repeat; borrop="amount">1 μεγάλο μάτσο μαϊντανός, ψιλοκομμένος
  • und-rest" itemprop="inlist" itemprop="ingredient" itemscope="itemscope" itemtype="http://data-vocabulary.org/RecipeIngredient" style="background-image: url(http://www.sintagespareas.gr/templates/recipesnew/images/all.png); background-position: -10px -506px; background-repeat: no-repeat no-repeat; border-bottom-style: none; color: #462211; padding: 0px 0px 0px 15px; text-align: left;">3 ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε μισές φέτες
  • 1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαder-bottom-style: none; color: #462211; padding: 0px 0px 0px 15px; text-align: left;">αλάτι και πιπέρι
Για το ταψί:
  • 3 ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε μισές φέτες
  • 1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 2 κουτ. σούπας μαϊντανός, ψιλοκομμένος
  • 600 γρ. γιαούρτι
  • 2 αυγά
  • 2 σκελίδες σκόρδου, πολτοποιημένες
  • αλάτι και πιπέρι
  • 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο


Πως το κάνουμε:


Οργανική κηπουρική: με τη δύναμη της φύσης



O Mάρτιος και ο Απρίλιος είναι οι μήνες όπου ξεκινάτε να δουλεύετε στον κήπο σας. Aυτή τη χρονιά συμβουλευτείτε τον οδηγό μας για σωστή σπορά και καλή σοδειά!
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ να φτιάξετε έναν βιολογικό λαχανόκηπο, ακολουθήστε το σύστημα συνδυασμένης καλλιέργειας που σας προτείνουμε. Σύμφωνα με αυτό, φυτεύουμε μαζί συγκεκριμένα λαχανικά ή βότανα γιατί γνωρίζουμε ότι πολλά φυτά μεγαλώνουν πιο εύκολα όταν είναι κοντά σε ορισμένα άλλα φυτά. Η μέθοδος αυτή είναι πανάρχαια και η επιτυχία της εξακριβωμένη.
Για παράδειγμα, πολλοί κηπουροί γνωρίζουν ότι οι τομάτες που μεγαλώνουν δίπλα στο βασιλικό έχουν καλύτερη γεύση. Τα πράσινα φασολάκια και οι φράουλες αναπτύσσονται καλύτερα όταν μεγαλώνουν μαζί. Επίσης, μερικά φυτά είναι ιδανικά για να απομακρύνουν τα παράσιτα, ενώ άλλα προσελκύουν ωφέλιμα έντομα!
Η τεχνική της συνδυασμένης καλλιέργειας πρωτοεμφανίστηκε το 300 π.Χ. στην αρχαία Ελλάδα, ενώ τρεις αιώνες μετά οι Ρωμαίοι αγρότες γνώριζαν ότι δεν φυτεύουμε ποτέ καστανιές γύρω από τα χωράφια γιατί σύμφωνα με τον Βάρωνα, «κάνουν τη γη άγονη».


Δέκα συμβουλές για «οικονομική» κηπουρική



Αν είστε λάτρης της κηπουρικής αλλά τα οικονομικά σας έχουν συρρικνωθεί και σκέφτεστε να εγκαταλείψετε τα αγαπημένα σας φυτά, ξανασκεφτείτε το αφού διαβάσετε πρώτα τον 10λογο της «οικονομικής» κηπουρικής:
1. Ξεχάστε τα χημικά λιπάσματα και επενδύστε στη δημιουργία φυτικού κοπμπόστ από τα υπολείμματα του κήπου και της κουζίνας. Όχι μόνο θα γλιτώσετε χρήματα, αλλά θα είστε σίγουροι ότι τα φυτά σας τρέφονται οργανικά!
2 σας αρέσει ένα φυτό ενός φίλου, απλά προτείνετε μια ανταλλαγή. Και οι δύο θα βγείτε κερδισμένοι.
6. Αφήστε τη δημιουργικότητα σας να εκφραστεί και φτιάξτε γλάστρες από καθημερινά αντικείμενα του σπιτιού που σας είναι άχρηστα. Ένας κάδος σκουπιδιών που χάλασε το καπάκι, ένα παλιό σουρωτήρι, ένας ανοξείδωτος τενεκές ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να φιλοξενήσει λίγο χώμα, μπορεί να γίνει γλάστρα για τα φυτά σας.
7. Μην αγοράζετε φτηνά εργαλεία. Να είρια φυτά, απλά επενδύστε σε ένα καλό βιβλίο για τις μεθόδους πολλαπλασιασμού και φτιάξτε το δικό σας φυτώριο.


WikiLeaks: Πως έκρυψαν τα κοιτάσματα για να μας βάλουν στο Μνημόνιο








Σε εθνικό σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων εξελίσσεται η υπόθεση της διαρροής των ενδοεταιρικών συνομιλιών των στελεχών του αμερικανικού ιδρύματος στρατηγικών πληροφοριών και ενός από τα πλέον σεβάσμια think tank των ΗΠΑ Stratfor, καθώς αποδεικνύεται ότι την στιγμή που ο πρώην πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου, τον Δεκέμβριο του 2009 δήλωνε την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009 ότι «Στην Ελλάδα δεν έχουμε πετρέλαιο ή το πετρέλαιο που έχουμε είναι πολύ λίγο» τα κοιτάσματα ειδικά νότια της Κρήτης είχαν ήδη εντοπιστεί και ήταν γνωστά στις ΗΠΑ από το 2007! 
 
Με δεδομένη όμως την ανάγκη να προσφύγει η τότε κυβέρνηση στον μηχανισμό στήριξης, προτίμησε αντί να ξεκινήσει άμεσα γεωτρήσεις, στην περιοχή, έστω και χωρίς να καθορίσει την ΑΟΖ, προτίμησε να οδηγήσει την χώρα στο Μνημόνιο! Λίγους μήνες μετά και ενώ οι πληροφορίες είχαν αρχίσει και διέρρεαν ο μέχρι σήμερα αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παπαδήμου ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στη Βουλή είπε τα ίδια: «Δεν υπάρχει πετρέλαιο στην Ελλάδα». 


Αποκαλύψεις μεγατόνων από το Al Jazeera: Τα ελληνικά ΜΜΕ ελέγχονται από τα χρηματοπιστωτικά οίκων [βίντεο-ελλ.υπότιτλοι]




Βόμβα μεγατόνων από το Al Jazeera στα θεμέλια του ελληνικού δημοσιογραφικού κόσμου, αφού παρουσιαστής του αραβικού τηλεοπτικού δικτύου άφησε αιχμές όσον αφορά την ανεξαρτησία των ΜΜΕ, θέτοντας παράλληλα το ερώτημα του κατά πόσο τα ελληνικά ΜΜΕ αντανακλούν τις ανησυχίες του λαού ή των μεγαλοεπιχειρηματιών;

Το ρεπορτάζ φωτογραφίζει μεγάλα ελληνικά κανάλια όπως το...
MEGA και το ΣΚΑΙ, αλλά και δημοσιογράφους που με θέρμη υποστηρίζουν το πρόγραμμα λιτότητας που επιβάλλεται στην χώρα (Καψής, Πρετεντέρης, κ. Μπάμπης κ.α.)


Δεν αρχίσαμε καλά κ.Φραγκούλη !




Την πρώτη ημέρα που ανέλαβε ο κύριος Φαργκούλης ως υπηρεσιακός υπουργός του ΥΕΘΑ ανακοινώθηκε ότι βάζει στοπ στην Τουρκική εταιρία πυρόσβεσης ...
Το θέμα χαιρετίστηκε από όλα τα BLOGS και μάλιστα ως άμεση επέμβαση του νέου ΥΕΘΑ!
Αλλά έλα όμως που έχει ο καιρός γυρίσματα και το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις μάθαμε ότι ...το ΓΕΕΘΑ έχει ήδη απαντήσει προ Φραγκούλη με επίσημη επιστολή στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αλλά και στην Πυροσβεστική οτι δεν συμφωνεί με την Σύμβαση και μάλιστα εξηγεί και τους λόγους ...

Το..." κατόπιν ενεργειών μου" που άφησε να φανεί ο κύριοςΦραγκούλης στο onalert.gr δεν μας αφήνει πολλά περιθώρια να το ερμηνεύσουμε διαφορετικά γιατί είχαμε και δεύτερο κρούσμα την ανακοίνωση περί μεταθέσεων και τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει ο ΥΕΘΑ !


Θράκη: Μεγάλες και δυσάρεστες αλλαγές για την Ελλάδα ετοιμάζουν οι τουρκόφρονες



Τρομερή αναταραχή έχει προκαλέσει η αποχώρηση του Μουφτή Κομοτηνής Μέτζο Τζεμαλή, η οποία αποτελεί την κορυφή σε ένα παγόβουνο εξελίξεων, για τις οποίες ελπίζουμε πως δεν θα προλάβουν να συμβούν και θα υπάρξει ικανή μέριμνα από την Ελληνική πολιτεία. Αυτή η παραίτηση συνδέεται με τα πολύ συχνά ταξίδια του Αμέτ Μετέ (ψευδομουφτή Ξάνθης) στην Άγκυρα. Ταξίδια, στα οποία -σύμφωνα με πολύ καλές πληροφορίες μας- αποπειράθηκε και πίεσε στο να αποκτήσει προσβάσεις στο ευρύτερο περιβάλλον Ερντογάν, αφού ο ίδιος είναι "γέννημα - θρέμα" του βαθέως κράτους της Τουρκίας και εκπαιδεύτηκε σε περίοδο κατά την οποία οι Στρατηγοί στην Άγκυρα έπαιζαν τον ρόλο του Θεού σε ολόκληρη την Τουρκία.
Η απόσυρση του Μέτζο Τζεμαλή συνδέεται επίσης με την ολοένα αυξανόμενη προκλητικότητα των τουρκοφρόνων της Θράκης, όπως επίσης, συνδέεται με τα πρόσφατα εκλογικά αποτελέσματα, στα οποία κατέστη απολύτως σαφές (προς όλες τις πλευρές -εντός και εκτός Ελλάδος- και ιδιαίτερα προς τον ΤαγίπΕρντογάν, αλλά και προς τα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου) πως ο έλεγχος του τουρκικού προξενείου στην Θράκη έχει αυξηθεί (καταμετρήθηκε αυτή του η αύξηση στις εκλογές της 6ης Μαΐου) και προφανώς θα υπάρξει "αλλαγή επιπέδου" στην μέχρι τώρα εφαρμοσθείσα επεκτατική πολιτική, αφού ανοίγονται διάπλατα "ορίζοντες" αύξησης της παρεμβατικότητας μέσω του τουρκικού εθνικιστικού κόμματος DEB.


ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ;;; (Είναι μήπως, ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ;) Όταν οι Κομμουνιστές έσφαζαν Έλληνες πατριώτες στον Μελιγαλά...




Καλά γιατί τόση έκπληξη και δήθεν υποκριτική ντροπή για το ότι κάποιοι ψηφίσαν Χρυσή Αυγή στο Δίστομο;…


Να θυμηθούμε λίγο ιστορία ;


Το 1944 στο Δίστομο 228 άνδρες, γυναίκες και παιδιά εκτελέστηκαν από Γερμανούς στρατιώτες (και όχι από… Χρυσαυγίτες) για αντίποινα.


Το 1944 στον Μελιγαλά 1450 άνδρες ,γυναίκες και παιδιά σφαγιάστηκαν από Έλληνες Κομμουνιστές του ΕΛΑΣ όχι καν για δήθεν αντίποινα… . Τους σφάξανε επειδή θέλανε να σφάξουν !






ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ !

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία ντοκουμεντο το θυμα πριν σφαγιασθεί εχει υποστεί και το μαρτυριο της κονσέρβας.. Του βάλανε καποιοι συντροφοι μια κονσερβα στο κεφάλι ενω ήταν ζωντανός σε διαστάσεις αντιστοιχες οπου οταν μπηκε, με την ανάλογη συντροφική πίεση βεβαίως βεβαίως, του ακρωτηρίασε τη μυτη και τα αυτιά. Μετα μ ενα καταβιδι πιθανόν οι συντροφοι τον απάλλαξαν και απο τον πόνο (του κάνανε και τη χάρη δηλαδή...) Αυτο είναι γεγονός απο τη σφαγη του ΜΕΛΙΓΑΛΑ και θαυμάστε εκείνους τουλάχιστον την υποκρισία τους που στα ΜΜΕ  ουρλιάζουν για την ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ για το Δίστομο.... 
Υ.Γ. Σημείωση για αριστερόστροφους που έχουν επιλεκτική μνήμη και συνάμα αντίληψη ενίοτε αργόστροφου : Στο Δίστομο τις εκτελέσεις δεν τις έκανε η … Χρυσή Αυγή, Γερμανικό τάγμα τις έκανε... Στο Μελιγαλά, η σφαγή Ελλήνων, έγινε (και ακόμα εδώ έχει διαφορά) από τους Ήρωες κομουνιστές Τους όπως λέει και το σημερινό Μας ΚΚΕ…. Έτσι απλά. 


Υ.Γ. 2 Οι φωτογραφίες είναι αληθινές, και ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ αναλλοίωτα από αριστερές παρεμβάσεις και όποιος κατάλαβε κατάλαβε. 
eglimatikotita.gr


Ποιος, πως και γιατί «σπρώχνει» τους Τούρκους για θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο πριν την 17η Ιουνίου;




Γεωπολιτική ανισορροπία: Γιατί δεν ήθελαν οι «ξένοι» τις επαναληπτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου;;;
Λάζαρος Ελευθεριάδης
aegeantimes.gr 




Για άλλη μια φορά η Τουρκία καταφεύγει, στη γνωστή τακτική των «ανέξοδων» και χωρίς «αντίκρισμα» απειλών, αυτή τη φορά κατά των εταιρειών που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη διεξαγωγή ερευνών εντός της κυπριακής ΑΟΖ.

Συγκεκριμένα, το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών ζήτησε, από τις χώρες και τις πετρελαϊκές εταιρείες που συμμετέχουν στις διαδικασίες των προσφορών, «να αποσυρθούν από κάθε δραστηριότητα σε αυτήν την θαλάσσια περιοχή», εξ αιτίας, των συνεχιζόμενων διαφων: red; text-decoοίες υπάtarget="" title="">Ποιοι κρατάνε τα τύμπανα του πολέμου;;;»
http://www.aegeantimes.gr/article.asp?id=39852&type=1
 
Το πρώτο από τα τρία άρθρα μια σειράς που αναδείκνυαν την πραγματική υπόσταση του εχθρού; H τριάδα αυτή των άρθρων, είχε απίστευτη διάδοση στο διαδίκτυο, ενώ παραλλαγές της, γέμ
Θυμάται κανείς άραγε, το πρωτοσέλιδο των aegeantimes της 14ης Δεκεμβρίου 2011, με τίτλο «Ποιοι κρατάνε τα τύμπανα του πολέμου;;;»
http://www.aegeantimes.gr/article.asp?id=39852&type=1
 
Το πρώτο από τα τρία άρθρα μια σειράς που αναδείκνυαν την πραγματική υπόσταση του εχθρού; H τριάδα αυτή των άρθρων, είχε απίστευτη διάδοση στο διαδίκτυο, ενώ παραλλαγές της, γέμισαν αργότερα το διαδίκτυο και μάλιστα μεταφρασμένες σε αρκετές γλώσσες. Η απάντηση σε αυτά τα τρία άρθρα, ήρθε τέσσερις μήνες μετά και μάλιστα δια στόματος Μπαρακ Ομπάμα, ο οποίος σε μια δήλωση-απάντηση στα δημοσιεύματα αυτά, είπε ξεκάθαρα προς τους λαούς της Μεσογείου : «Δεν κρατάω εγώ τα τύμπανα του πολέμου»!
http://www.tovima.gr/world/article/?aid=447196

Η Τουρκία, δεν έλαβε το μήνυμα αυτό του Ομπάμα, ο οποίος διαχωρίζει την πολιτική του, από τις προσταγές της Goldman Sachs και όσων άλλων προωθούν το χάος στο Αιγαίο, στη Μεσόγειο και στην Μέση Ανατολή!

Προσθέτοντας, ότι αποκλείονται δια παντός και δεν θα συμπεριληφθούν οι προαναφερόμενες εταιρείες, οι οποίες συνεργάζονται με την ελληνοκυπριακή κυβέρνηση, σε μελλοντικά ενεργειακά έργα στην Τουρκία».Επίσης, σοβαρό επεισόδιο είχαμε προχθές στα ανοικτά της νήσου Ψερίμου, το οποίο, χάρη στην ψυχραιμία που επέδειξαν, το Πολεμικό Ναυτικό και ομάδα Ελλήνων καταδρομέων, δεν εξελίχθηκε σε "θερμό".

Τουρκικό σκάφος της Ακτοφυλακής,...
πλησίασε στην περιοχή που έκανε άσκηση μία ελληνική κανονιοφόρος και δύο ομάδες αμφίβιων καταδρομέων.

Η άσκηση σταμάτησε αμέσως και ζητήθηκε από το τουρκικό σκάφος, το οποίο είχε περάσει εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων, να αποχωρήσει άμεσα.

Αντ`αυτού το τουρκικό σκάφος άρχισε ελιγμούς ανάμεσα στα ελληνικά και τότε οι Έλληνες καταδρομείς, οι οποίοι επέβαιναν σε δύο σκάφη MAGNA 960, πλησίασαν το τουρκικό σκάφος πλευρικά με “απειλητικές διαθέσεις”.

Το τουρκικό σκάφος αποχώρησε μετά από λίγα λεπτά, αλλά στην περιοχή τις επόμενες ώρες υπήρξε αυξημένη επιφυλακή.

Σε μείζονες και συνεχείς επιχειρησιακές ασκήσεις και δοκιμές προχωρούν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Μετά την προχτεσινή ενεργοποίηση της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης της ΠΑ, αξιόπιστες δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν, ότι επίκειται δοκιμή, του βλήματος AM39 Exocet Block 2 από
 μαχητικό αεροσκάφος M-2000EGM.
 
Βέβαια ετοιμάζεται η προαναγγελθείσα βολή δοκιμής των S-300 PMU-1 που θα σημάνει μετά από 12 χρόνια την ένταξη τους στο ελληνικό σύστημα αεράμυνας.

Μόνο τυχαία φυσικά δεν είναι όλα αυτά, αφού πρόκειται, για διαδοχικές αποστολές μηνυμάτων ετοιμότητας της Ελλάδας, έναντι οποιασδήποτε απειλής.

Από την άλλη πλευρά, το ΝΑΤΟ, με την έγκριση των ελληνικών αρχών και πιο συγκεκριμένα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (των κ. Χ.Παπουτσή και Μ.Όθωνος, οι οποίοι υπέγραψαν τις σχετικές υπουργικές αποφάσεις), ανέθεσε σε μία χώρα, την Τουρκία, που έχει δηλωμένους με τον πιο επίσημο τρόπο, επεκτακτικούς και αναθεωρητικούς, με λίγα λόγια, εχθρικούς σκοπούς και στόχους έναντι της Ελλάδος, την προστασία του φυσικού πλούτου της !!!

Αν σκεφθούμε ότι μόλις την παραμονή των Χριστουγέννων ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ ομολόγησε ότι πράκτορες της ΜΙΤ, έκαιγαν τα ελληνικά δάση, κατά την διάρκεια της πρωθυπουργίας του, η παραπάνω εξέλιξη θα μπορούσε να είναι και ένα κακόγουστο ανέκδοτο, όμως δυστυχώς δεν είναι.


Ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Φραγκούλης Φράγκος, ο οποίος γνωρίζει από «πρώτο χέρι», τον τρόπο με τον οποίο εργάζονται οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, σε επικοινωνία του με τον υπηρεσιακό υπουργό Προστασίας του Πολίτη, τόνισε ότι υπάρχουν σοβαρά θέματα ασφάλειας και ζήτησε να αποκλειστεί οποιαδήποτε δυνατότητα να πετάξουν ελικόπτερα τουρκικών συμφερόντων πάνω από την Ελλάδα.
Τίς τελευταίες ημέρες, το Αιγαίο πέλαγος μοιάζει να μυρίζει «μπαρούτι», καθώς δεκάδες αεροσκάϺλογές ;;;

Γιατί αυτές οι επαναληπτικές εκλογές της 17 Ιουνίου 2012, είναι τόσο “κρίσιμες”, ούτως ώστε να προκαλούν γεωπολιτική ανισσορροπία στην ευρύτερη περιοχή μας ;;;

Γιατί αποφάσισαν να μας “πιέσουν” τόσο, και με τον πιό απροκάλυπτο τρόπο, να μάς τρομοκρατήσουν ώς λαό, χρησιμοποιώντας ξανά την παλιά καλή “συνταγή” του Τούρκου “μπαμπούλα-χωροφύλακα” της περιοχής και κατακτητή ;;;


Οι τελευταίες ημέρες είναι πράγματι κρίσιμες, διότι απεκαλύφθη ο ρόλος και οι πραγματικοί στόχοι του καταρρέοντος πολιτικού συστήματος σώρο (ΕΕΧ).

Τί όμως συμβαίνει πράγματι, τον τελευταίο καιρό, εκτός από το ότι η Ελλάδα προχωρά σε βουλευτικές εκλογές ;;;

Γιατί αυτές οι επαναληπτικές εκλογές της 17 Ιουνίου 2012, είναι τόσο “κρίσιμες”, ούτως ώστε να προκαλούν γεωπολιτική ανισσορροπία στην ευρύτερη περιοχή μας ;;;

Γιατί αποφάσισαν να μας “πιέσουν” τόσο, και με τον πιό απροκάλυπτο τρόπο, να μάς τρομοκρατήσουν ώς λαό, χρησιμοποιώντας ξανά την παλιά καλή “συνταγή” του Τούρκου “μπαμπούλα-χωροφύλακα” της περιοχής και κατακτητή ;;;


Οι τελευταίες ημέρες είναι πράγματι κρίσιμες, διότι απεκαλύφθη ο ρόλος και οι πραγματικοί στόχοι του καταρρέοντος πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα, το οποίο έστησαν με τόση προσοχή και υπομονή, ξένοι “ιδιοκτήτες” και οι ντόπιοι υπάλληλοί τους.
Απεκαλύφθη ότι η λεγόμενη “αυτοδιάθεση” του Ελληνικού λαού, η δημοκρατία, (ή Τραπεζοκρατία στην πραγματικότητα), και ο σοσιαλισμός, ώς και η στοιχειώδης εφαρμογή τους απο ένα πολιτικό προσωπικό το οποίο διαχειρίσθηκε την εξουσία επί 37 χρόνια, υπήρξε κατʼεπίφαση και κατʼεντολήν, πάντα όμως στοχευμένη, να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των “οικονομικών ελίτ” μέσα και έξω απο την Ελλάδα.

Οι “ιδιοκτήτες” αυτού του τόπου, προσπαθώντας να προστατέψουν την “επένδυσή τους, εκτρέπονται σε απροκάλυπτες “νουθεσίες”.

Έως πού είναι διατεθιμένοι να “φτάσουν” τίς “νουθεσίες” άραγε, μήπως έως του σημείου πρόκλησης ελεγχόμενης τοπικής σύρραξης μεταξύ ομόρων κρατών ;;;


Η ανακοίνωση της προεδρίας τα λέει όλα:

"Με πρωτοβουλία της Καγκελαρίου κ. Άγγελας Μέρκελ πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική συνομιλία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, για το περιεχόμενο της οποίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ενημερώσει τον Πρωθυπουργό".

Γιατί τώρα, και γιατί σε υπηρεσιακό πρωθυπουργό η ενημέρωση της “εντολής” ή “νουθεσίας” της κ. Μέρκελ ;;;

Τί είναι τόσο επείγον, το οποίο απαιτεί άμεση ενημέρωση ή επικοινωνία της κ. Μέρκελ με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό της χώρας, δια μέσου του προέδρου της Δημοκρατίας, και δεν μπορούσε να περιμένει την νέα κυβέρνηση ;;; 


Κατά πολλούς η επικοινωνία της κ. Μέρκελ με τον κ. Παπούλια, ήταν μια έκφραση δυσαρέσκειας για τον εξοστρακισμό του «δικού της ανθρώπου» του Λ.Παπαδήμου, ο οποίος δεν παρέμεινε υπηρεσιακός πρωθυπουργός κατόπιν της αντίδρασης των αντιμνημονιακών κομμάτων.
Κατά άλλους η επικοινωνία αυτή αποδίδεται στην γερμανική αλαζονεία και σε όλο της το μεγαλείο έκφρασής της.

Η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού είναι αναλυτική και ή δυνατόν σαφής, όχι όμως επί του κυρίως “αντικειμένου” της επικοινωνίας της κ. Μέρκελ με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, και η οποία λέει : 
«Ο πρωθυπουργός κ. Παναγιώτης Πικραμμένος, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, επικοινώνησε με τους πολιτικούς αρχηγούς, Α. Σαμαρά, Πρόεδρο της ΝΔ, Αλ. Τσίπρα, πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Ευ. Βενιζέλο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Π. Καμμένο, πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Αλ. Παπαρήγα ΓΓ του ΚΚΕ, Ν. Μιχαλολιάκο ΓΓ του Λαϊκού Συνδέσμου- Χρυσή Αυγή και τον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ Φ. Κουβέλη και τους ενημέρωσε για το περιεχόμενο της συνομιλίας που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την Καγκελάριο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας Ανγκελα Μέρκελ».

Η κυρία Μέρκελ επανέλαβε τη στήριξη της Ε.Ε. στις προσπάθειες της Ελλάδας για υπέρβαση της κρίσης. Επίσης ανέφερε ότι η Ε.Ε. έχει την πρόθεση να εξετάσει την ενίσχυση των πολιτικών για ανάπτυξη και καταπολέμηση της ανεργίας στον ευρωπαϊκό χώρο.

Το ζήτημα της "ανάπτυξης", είναι άλλωστε το βασικό θέμα που θα απασχολήσει το Έκτακτο Συμβούλιο Κορυφής της ΕΕ στις 23 Μαΐου στις Βρυξέλλες».

«Επίσης μετέφερε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σκέψεις για τη διενέργεια δημοψηφίσματος παράλληλα με τις εκλογές, με το ερώτημα κατά πόσον επιθυμούν οι Έλληνες πολίτες την παραμονή στην ευρωζώνη.

Είναι προφανές, ότι η κ. Μέρκελ γνωρίζει πολύ καλά, ότι κάτι τέτοιο (δημοψήφισμα) δεν μπορεί να γίνει, λόγω της απαγόρευσης του Ελληνικού συντάγματος κατά την διάρκεια προεκλογικής περιόδου και μάλιστα απο υπηρεσιακή κυβέρνηση, επομένως το τηλεφώνημα είναι “ηλίου φαεινότερον” ότι περιείχε και κάτι ακόμα, ένα επιπλέον “μήνυμα”.

Απευθύνθηκε όχι στον ομόλογό της, πρωθυπουργό της χώρας, αλλά στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, και έχει σημασία αυτό, διότι, ώς ο μοναδικός πολιτειακός παράγων ο οποίος δύναται εκ του συντάγματος για λόγους “Εθνικούς” να ορίσει κυβέρνηση “ Εθνικού κινδύνου” είναι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

"Στηρίζω κυβέρνηση σε περίπτωση Εθνικού κινδύνου", διαμηνύει πρός όλες τίς κατευθύνσεις, ο Πάνος Καμμένος.


Έγραφα σε προηγούμενο άρθρο μου της 17-05-2012 με τίτλο “Το «δόγμα Calvo» και το «Ελληνικό πείραμα» στους Aegeantimes.gr : “Το παιχνίδι του Μνημονίου θα παίξει για άλλη μια φορά, δυστυχώς, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.Κάρολος Παπούλιας, με διάφορα προσχήματα, θα θέσει θέμα "εθνικού κινδύνου", για να σχηματιστεί κυβέρνηση υλοποίησης του Μνημονίου, βασικά όμως της εφαρμογής των εισπρακτικών μέτρων των 11,5 δισ. ευρώ και της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών με τα 50 δισ. ευρώ".

Το άρθρο 44 παρ.2 του ισχύοντος Ελληνικού συντάγματος αναφέρει :

“Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προκηρύσσει με διάταγμα δημοψήφισμα για κρίσιμα εθνικά θέματα, ύστερα από απόφαση της απόλυτης πλειοψηφίας του όλου αριθμού των βουλευτών, που λαμβάνεται με πρόταση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Δημοψήφισμα προκηρύσσεται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με διάταγμα και για ψηφισμένα νομοσχέδια που ρυθμίζουν σοβαρό κοινωνικό ζήτημα, εκτός από τα δημοσιονομικά, εφόσον αυτό αποφασιστεί από τα τρία πέμπτα του συνόλου των βουλευτών, ύστερα από πρόταση των δύο πέμπτων του συνόλου και όπως ορίζουν ο Κανονισμός της Βουλής και νόμος για την εφαρμογή της παραγράφου αυτής. Δεν εισάγονται κατά την ίδια περίοδο της Βουλής περισσότερες από δύο προτάσεις δημοψηφίσματος για νομοσχέδιο”.

Επομένως μεσούσης της προεκλογικής περιόδου και «εν πλήρει συνειδήση» απάντων των εμπλεκομένων περί των δυνατοτήτων τις οποίες παρέχει το Ελληνικό σύνταγμα και οι νόμοι του Ελληνικού κράτους, η επικοινωνία της κ. Μέρκελ είναι πλέον του βεβαίου, ότι δεν αφορούσε μόνον το “δημοψήφισμα” περί της παραμονής της Ελλάδος στην Ευρωζώνη.

Είναι σαφές κατά την ταπεινή μου εκτίμηση, λαμβανομένου υπʼόψιν του κλίματος και των τελευταίων γεωστρατηγικών γεγονότων στην περιοχή μας, ότι το τηλεφώνημα αφορούσε και κάτι ακόμη, ίσως ένα σοβαρότερο γεωπολιτικό θέμα, το οποίο αφορά και την χώρα μας.
 
Επειδή διανύουμε πολιτικά ευαίσθητη περίοδο, προεκλογική, η οποία πολλαπλασιάζει τίς πιθανότητες να βρεθούμε απροετοίμαστοι σε “τυχαίο Εθνικό συμβάν”, η επικοινωνία της κ. Μέρκελ με τον ανώτατο πολιτειακό παράγοντα της χώρας, επιβεβαιώνει κατά κάποιο τρόπο τίς εκτιμήσεις μου
.

Δέν είναι δυνατόν να "εκτίθεται" πολλαπλώς, κατ`αυτόν τον πρωτοφανή, αγενή, αντιδημοκρατικό, και έξω από κάθε διπλωματικό "πρωτόκολλο", τρόπο, μία καγκελάριος της Ομοσπονδιακής Γερμανίας, εάν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος.

Εκτός και εάν η πιθανολογούμενη "αλλαγή" του πολιτικού συστήματος, με την άνοδο της αριστεράς, επηρεάζει αρνητικά, τα οικονομικά και γεωπολιτικά συμφέροντα της Γερμανίας και συνολικά της ΕΕ, πράγμα το οποίο θα δικαιολογούσε την "πρόθεση" της κ. Μέρκελ, όχι την πράξης της, αυτή καθ`εαυτή, η οποία κρίνεται αντικειμενικά, επιεικώς απαράδεκτη.

Μέχρι πού και με ποιόν τρόπο είναι διατεθειμένοι οι “ιδιοκτήτες” να παρέμβουν στην πορεία πρός την αλλαγή του πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα ;;;

Οι δημοσκοπικές έρευνες είναι “καταπέλτες” σε ότι αφορά τους “υπαλλήλους” τους, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, η πτώση τους είναι βαρύγδουπη, η αριστερά δημοσκοπικά, προελαύνει ακάθεκτη.


Στην Ελλάδα αναπτύσσεται ένα πλειοψηφικό πολιτικό κίνημα της αριστεράς, ένα κίνημα "αλήθειας", κοινωνικής δικαιοσύνης και Εθνικής κυριαρχίας, ένα κίνημα το οποίο θέλει την Ελλάδα, να είναι ένα οργανωμένο ισχυρό κράτος, το οποίο θα σέβονται άπαντες. Δεν θα αποτελούμε τον "παρία" κανενός.!!! 

Τί θα σκαρφιστούν για να ανακόψουν αυτήν την πορεία της ;;;
Η άνοδος της αριστεράς στην Ελλάδα, σημαίνει αυτόματα και αλλαγές στο γεωπολιτικό “status” της περιοχής ;;; 

Θεωρούν οι “ιδιοκτήτες” ότι ή αριστερά “ενοχλεί” τα γεωπολιτικά και οικονομικά συμφέροντά τους στην περιοχή ;;;

Θα δεχτούν ή θα ανεχτούν, τυχαίες ή μή, γεωπολιτικές αλλαγές στην περιοχή, και αν όχι με ποιο τρόπο θα τις παρακάμψουν ή θα αποφύγουν ;;;

Ίδωμεν, με ψυχραιμία και λογική. !!!

Αναμένουμε με αγωνία την επόμενη σκληρότερη κίνηση των "ιδιοκτητών" !!!









Όλες οι κυριότερες αθλητικές ειδήσεις,


Τα 10 καλύτερα γκολ της σεζόν που ολοκληρώνεται σήμερα


Ντρογκμπά, Ινιέστα, Κριστιάνο και άλλοι... Δείτε σε ένα βίντεο 2', τα 10 καλύτερα γκολ του Τσάμπιονς Λιγκ


http://sports-livegr.blogspot.com/2012/05/10-contragr.html



Πειστικές αποδείξεις για τον "γάμο" ΠΑΟΚ-Σαββίδη

Το δάνειο των 2 εκ. ευρώ υπερτονίζει την σοβαρότητα του ενδιαφέροντος του ομογενή επιχειρηματία για τον "Δικέφαλο", όμως, πιο πάνω και απ' αυτό, το πιο ηχηρό μήνυμα έλευσης της εποχής Σαββίδη είναι ότι δέχθηκε ως ενέχυρο μετοχές. Το olaPAOK.gr εξηγεί το γιατί 


Απίστευτο! Την ώρα που στην βουλή κρατούσαν ενός λεπτού σιγή για την γενοκτονία των Ποντίων η Ρεπούση βγήκε έξω!




Λεπτό προς λεπτό η παρουσία της Ρεπούση στη Βουλή. Μόλις ο Πρόεδρος της Βουλής ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για την Γενοκτονία των Ποντίων εξαφανίστηκε από την αίθουσα και επανήλθε να ψηφίσει μετά..ΝΤΡΟΠΗ

Αποχώρησε από τη Βουλή, η γνωστή Ρεπούση, όταν ο β. Πολύδωρας κάλεσε τους βουλευτές σε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού!!!
  

Ωρα : 12 :42 μμ Διακρίνεται η Ρεπούση ...ακόμα μέσα στη Βουλή
 


ΣΑΛΤΣΑ ΛΕΜΟΝΙ ΓΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ



Σάλτσα λεμονιού θα χρειαστείτε:
  • 1 κουταλιά σούπας ζάχαρη
  • 2 κουταλιές σούπας κορν φλάουερ
  • 3 με 4 λεμόνια
  • 1 φλιτζάνι νερό (μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε και ένα κύβο λαχανικών)
  • Αλάτι & Πιπέρι

Σε μία μικρή κατσαρόλα στύβετε τα λεμόνια και αναμειγνύετε με το κορν φλάουερ και τη ζάχαρη. Προσθέτετε το νερό και τον κύβο (αν θέλετε) και ανακατεύετε μέχρι να βράσει. Χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε τη σάλτσα μέχρι να δέσει. Προσέχετε να μην κολλήσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κοτόπουλο λεμονάτο φούρνου






Το νεκροταφείο βρεφών στην Αστυπάλαια




Μοναδικό στον κόσμο το νεκροταφείο βρεφών με ταφές σε πήλινα αγγεία, που έχει αποκαλυφθεί στην Αστυπάλαια. Η ανασκαφή έφερε στο φως πάνω από 2.500 χιλιάδες ταφές βρεφών, κυρίως νεογέννητων μωρών, τα οποία είχαν εναποτεθεί μέσα σε πήλινα αγγεία, σύμφωνα με έναν τρόπο ταφής που ονομάζεται εγχυτρισμός.

Η ταφή μέσα σε πήλινα αγγεία αρχικά χύτρες, αλλά και υδρίες, πίθους, αμφορείς ή και άλλα σχήματα αγγείων, ήταν ο πιο συνηθισμένος τρόπος ταφής στην αρχαία εποχή για μωρά, συμβολίζοντας πιθανόν τη μήτρα της μητέρας τους.

Οι τάφοι των βρεφών με τους εγχυτρισμούς αποκαλύφθηκαν στη θέση Κυλίνδρα.
Η ταφή του βρέφους γινόταν συνήθως από οπή που ανοιγόταν στην κοιλιά του αγγείου, η οποία στη συνέχεια καλυπτόταν με το ίδιο τεμάχιο που είχε αποκοπεί ή ακόμη και με κάποια πέτρα.


Έκαψαν πούλμαν του Ολυμπιακού




11:11 πμ. Λίγες ώρες μετά την επίθεση στο πούλμαν του Παναθηναϊκού, άγνωστοι έκαψαν το πούλμαν της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού.

Το πούλμαν της ομάδας πόλο των αντρών που βρίσκεται στην Κεφαλονιά για το Final 4 του κυπέλλου, καταστράφηκε ολοσχερώς έπειτα από φωτιά που έβαλαν άγνωστοι.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η επίθεση έγινε τις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου ενώ το πούλμαν ήταν σταθμευμένο έξω από το ξενοδοχείο, στην Κεφαλονιά, όπου διέμενε η αποστολή του Ολυμπιακού.

Το πούλμαν καταστράφηκε ολοσχερώς και οι ερυθρόλευκοι αναχώρησαν για την Αθήνα με άλλο πούλμαν.



 sports-livegr.blogspot.com


Με λουκέτο απειλούνται δεκάδες παιδικοί σταθμοί



Φωτογραφία για Με λουκέτο απειλούνται δεκάδες παιδικοί σταθμοί
Δραματικό sos εκπέμπουν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί των δήμων, οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρό κίνδυνο να βάλουν «λουκέτο», εξαιτίας κυρίως της έλλειψης προσωπικού.

Την ώρα που χιλιάδες οικογένειες με μικρά παιδιά, δέχονται απανωτά «χτυπήματα» λόγω της οικονομικής κρίσης, οι παιδικοί σταθμοί βρίσκονται στην κόψη του «ξυραφιού» και είναι αβέβαιο πόσοι από αυτούς θα λειτουργήσουν τον Σεπτέμβριο, οπότε και ξεκινάει η νέα περίοδος φύλαξης βρεφών και νηπίων.

Ηδη αρκετοί σταθμοί έμειναν κλειστοί την παρούσα σχολική χρονιά, εκ των οποίων αρκετοί διέθεταν σύγχρονες εγκαταστάσεις, αλλά δεν είχαν προσωπικό να τους λειτουργήσει.

Χαρακτηριστική περίπτωση, το Χαλάνδρι στο οποίο δύο υπερσύγχρονοι παιδικοί σταθμοί φέτος κατέβασαν ρολά, αφήνοντας εκτός 250 παιδιά, ενώ ανάλογη τύχη είχε ένας ακόμη παιδικός και στον Βύρωνα.


Κοτόπουλο λεμονάτο φούρνου



Μια πανεύκολη συνταγή για μπούτια κοτόπουλου λεμονάτα στο φούρνο.

Υλικά

  • 6 μπούτια κοτόπουλου
  • 2 κουταλάκια ρίγανη
  • 1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1 λεμόνι στυμμένο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση


Όλες οι κυριότερες αθλητικές ειδήσεις,


SPORTS LIVE GR

Το νέο πράσινο χορευτικό (videos)


Οι χορευτικοί πανηγυρισμοί επέστρεψαν μετά από αρκετό καιρό στον Παναθηναϊκό, οι παίκτες του οποίου αυτή τη φορά εμπνεύστηκαν από το νέο βραζιλιάνικο χιτ που έχει τίτλο «Tchu Tcha Tcha».

http://sports-livegr.blogspot.com/2012/05/videos.html



Super League Play – Off: Ο Κάκος στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ


kakos derby diaitites 6h agwnistiki teleutaia play offΟ Τάσος Κάκος του συνδέσμου Κέρκυρας ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ (20/5, 20:00)




http://sports-livegr.blogspot.com/2012/05/super-league-play-off.html


Ουράνιο τόξο στην Αθήνα




Μετά τη βροχή, ένα μεγάλο ουράνιο τόξο σχηματίστηκε στον ουρανό της Αθήνας. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στην περιοχή του Χαλανδρίου.



ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ



Εκτακτο Συνέδριο του ΣΕΚΕ (Κ) (26/11/1924-3/12/1924, ΚΚΕ Επισημα κειμενα σ. 517) 
«..Αμεσα καθηκοντα του ΚΚΕ επανω στο εθνικο ζητημα ειναι ο αμειλικτος αγωνας εναντιον της καταπιεστικης πολιτικης της ελληνικης μπουρζουαζιας στη Μακεδονια και τη Θράκη, .. ΤΟ ΚΚΕ στον αγωνα αυτο θα υποστηριξη με ολας του τας δυναμεις το εθνικο επνασταστικο κινημα των καταπιεζομενων λαων της Μακεδονιας και Θρακης για τη δημιουργια αναξαρτητων δημοκρατιών..Επισης την αποικιστικη πολιτικη της ελληνικης μπουρζουαζιας στη Μακεδονια και Θρακη ( εννοει την εγκαταστασι Ελληνων προσφυγων απο την Μικρα Ασια και τον Ευξεινο Ποντο) το ΚΚΕ οφειλει να την καταπολεμηση με τον πιο αμειλικτο τροπο .»


Τρομοκρατούν τον ελληνικό λαό ενόψει εκλογών... Σουλτς: Μνημόνιο και ευρώ για να καταβληθεί η δόση, αλλιώς χωρίς μισθούς, συντάξεις και σχολεία!



«Εάν η Ελλάδα εγκαταλείψει τώρα την προσπάθεια, δεν θα δοθεί η επόμενη δόση, δεν θα καταβληθούν οι μισθοί και οι συντάξεις, θα κλείσουν σχολεία» τόνισε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, σε ομιλία του στο Μέγαρο Μουσικής, για να προσθέσει ότι όσοι θέλουν το ευρώ, αλλά δεν θέλουν το μνημόνιο τρέφουν φρούδες ελπίδες. 




Σύμφωνα με τον Σουλτς, όσοι υποστηρίζουν ότι οι έλληνες δεν πρέπει να τηρήσουν τις συμφωνίες, τότε συνέπεια θα είναι η έξοδος από την ευρωζώνη.


«Η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα είναι η αρχή της φρίκης και θα πληγούν περισσότερο αυτοί που ήδη πλήττονται» τόνισε χαρακτηριστικά. 


Όλα τα συσσίτια στην Αθήνα και τον Πειραιά


<b>Αττική</b>  51. Αγ. Τριάς, Πειραιώς 67Β, Κεραμεικός, τηλ.: 210 3252227.  52. Αγ. Χαράλαμπος, Δραγούμη 7, Ιλίσια, τηλ.: 210 7223860.  53. Εσταυρωμένος, Πλ. Εσταυρωμένου, Ταύρος, τηλ.: 210 3462301.  Δωρεάν φαγητό και τρόφιμα για όλους όσοι τα έχουν πράγματι ανάγκη προσφέρονται σε 115 σημεία της πόλης. Δείτε την αναλυτική λίστα και βοηθήστε με όποιον τρόπο μπορείτε, συνεισφέροντας ή ενημερώνοντας





Όλοι έχουμε πληγεί από την οικονομική κρίση. Μειώσεις μισθών, ανεργία, ανασφάλεια για το μέλλον: το δικό μας, των παιδιών μας, των αγαπημένων μας. Ωστόσο, υπάρχουν συνάνθρωποί μας που στερούνται ακόμη και τα αυτονόητα. Στη λίστα που ακολουθεί αναφέρονται τα συσσίτια, καθώς και οι τράπεζες τροφίμων των εκκλησιών σε Αττική και Πειραιά. Ας ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας, είτε πηγαίνοντας τρόφιμα στην ενορία της περιοχής μας, είτε -εφόσον αδυνατούμε- οδηγώντας όσους έχουν ανάγκη στα μέρη όπου μπορούν τουλάχιστον να βρουν ένα πιάτο ζεστό φαγητό.


Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha