Popular Post

Blogger Themes

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

GR ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: 4ΑΔΑ ΠΕΜΠΤΗΣ 28/6/2012





166 ΛΑΧΤΙ-ΒΑΑΣΑ


Η Λάχτι γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα με 3-2 αυτή τη φορά εκτός έδρας από την Χόνκα. Πάλεψε όσο μπορούσε την αναμέτρηση και παρά το γεγονός ότι είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα για 22 λεπτά δεν μπόρεσε να το αξιοποιήσει. Όταν αποβλήθηκε και δικός της παίκτης τότε η πλάστιγγα έγειρε προς την Χόνκα. Εντός έδρας έχει καλή εικόνα και θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες. Τιμωρημένος είναι ο αμυντικός Γιούκα. Η Βάασα από την μεριά της δείχνει αυτή τη στιγμή να είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας. Πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Ίντερ Τουρκού και έμεινε αήττητη για πέμπτο σερί παιχνίδι. Πλέον βρίσκεται ένα τρίποντο μακριά από την 3η θέση και θα προσπαθήσει να το πάρει σήμερα κόντρα σε μια ομάδα που δεν δείχνει ιδιαίτερα απειλητική. Για αυτό θα πάμε ( 12  2,20-2,55 )




167 ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ-ΧΑΚΑ


Η Μάριεχαμν χάλασε το αήττητο σερί της γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από την Κουόπιο εκτός έδρας. Έχασε έτσι την ευκαιρία να πλησιάσει στον έναν βαθμό από την κορυφή. Σήμερα επανέρχεται στην δυνατή της έδρα και κόντρα σε μια ομάδα που εκτός έδρας έχει προβλήματα μπορεί να επανέλθει στις νίκες. Η Χάκα από την μεριά της παρουσιάζεται ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα στο πρωτάθλημα έχοντας δυο σερί νίκες. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε με 3-1 της Γιβασκίλα και ξέφυγε τρεις βαθμούς από την τελευταία θέση. Σήμερα όμως έχει δύσκολο έργο και μάλλον δεν θα αποφύγει την ήττα. Και εδώ θα πάμε με τον 
( 1  1,50 )


169 ΤΟΥΡΚΟΥ - ΚΟΥΟΠΙΟ


Η Τουρκού κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην αναμέτρηση με την Ελσίνκι και πήρε έναν πολύτιμο βαθμό μέσα σε μια δύσκολη έδρα. Συνεχίζει να είναι στη μέση της βαθμολογίας αλλά είναι σχετικά κοντά στις θέσεις που βγάζουν Ευρώπη. Εντός έδρας έχει καλή παρουσία και θα προσπαθήσει να πάρει το τρίποντο. Η Κουόπιο στο δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στην έδρα της πήρε την νίκη με 2-0 κόντρα στη Μάριεχαμν. Δυστυχώς όμως το τρίποντο δεν την βοήθησε να ξεφύγει από την τελευταία θέση όπου ισοβαθμεί με την Γιάρο. Αν και εκτός έδρας δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά θα προσπαθήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Εμείς θα ποντάρουμε στην καλή εικόνα που έχει το τελευταίο διάστημα η Τουρκού και θα πάμε με τον ( 1 1,70 )


129 ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ


Φαβορί η Γερμανία Η Γερμανία είναι μέχρι στιγμής και αποδείξεως του εναντίον η κορυφαία ομάδα του Euro και μάλιστα είναι η μοναδική ομάδα της διοργάνωσης που έχει πετύχει το απόλυτο στις νίκες (τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς). Τα «πάντσερ» νίκησαν 4-2 την Ελλάδα στα προημιτελικά παίζοντας ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο και έδειξαν ότι διαθέτουν πολλές λύσεις. Ο Γιοακίμ Λέβ μάλιστα στον αγώνα με την Ελλάδα άφησε εκτός βασικής ενδεκάδας τέσσερις παίκτες αλλά παρόλα αυτά η ομάδα του δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα. Η Ιταλία από την άλλη πλευρά προκρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι με σκορ 4-2 σε βάρος της Αγγλίας στα προημιτελικά αλλά σε σχέση με την Γερμανία έχει παίξει χειρότερα και ο Τσέζαρε Πραντέλι δεν διαθέτει πολλές λύσεις πρώτης γραμμής. Η παράδοση είναι υπέρ των Ιταλών όμως και οι παραδόσεις κάποτε σπάνε και η Γερμανία δείχνει ικανή να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου, δηλαδή στον τελικό της διοργάνωσης. ( 1  1,75 )



ΔIO.
ΩΡΑ
ΚΩΔΙΚOΣ
ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ
ΣΗΜΕΙΟ
ΑΠΟΔΟΣΗ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΦΙΝ
 
18:30

166
ΛΑΧΤΙ
ΒΑΑΣΑ
12

2,20-2,55




 
167
 
ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ
ΧΑΚΑ
1

1.50




169
ΤΟΥΡΚΟΥ
ΚΟΥΟΠΙΟ
1
1.70

EUR
21:45
129
ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΙΤΑΛΙΑ
1
1,75




ΣΥΝΟΛΟ
ΑΠΟΔΟΣΗΣ:
9,81
11,37

http://grpamestoixima.blogspot.gr/2012/06/4-2862012.html

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha