Popular Post

Blogger Themes

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Βαρέζε – Σαμπντόρια ( Άνοδο με Χ η Σαμπντόρια )


Άνοδο με Χ η Σαμπντόρια (2,90)
Ένα βήμα πριν την επιστροφή της στη Serie A είναι η Σαμπντόρια μετά το 3-2 του πρώτου αγώνα. Κόντρα στις ομάδες του Top-6 δεν κατάφερε να βγάλει διπλό, αλλά ήταν η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, αποτέλεσμα που μπορεί να αποσπάσει και κόντρα στην ελλιπή Βαρέζε, η οποία θέλει μόνο νίκη. Στο 2,90 το Χ στην Bet365.
Τι ισχύει: Πρόκειται για επαναληπτικό τελικό για την άνοδο στη Serie A. Στο πρώτο παιχνίδι η Σαμπντόρια κέρδισε 3-2. Τα εκτός έδρας γκολ δεν μετράνε διπλά και σε περίπτωση οποιασδήποτε νίκης της Βαρέζε με ένα γκολ διαφορά οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν σε παράταση. Αν δεν αλλάξει κάτι εκεί κερδίζει την άνοδο η Βαρέζε και δεν υπάρχουν πέναλτι. Φυσικά με Χ2 παίρνει την άνοδο η Σαμπντόρια.

Η Βαρέζε βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ στη Γένοβα, αλλά δεν είχε απάντηση στο τρίτο γκολ της Σαμπντόρια στο 82’, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 3-2 και να ψάχνει νίκη με ένα γκολ διαφορά για να στείλει τον επαναληπτικό τελικό σε παράταση και νίκη με μεγαλύτερο σκορ για να πάρει απευθείας την άνοδο.
Πάντως, κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου κέρδισε λιγότερα από τα μισά εντός έδρας της παιχνίδια της (10-5-6), απολογισμός που ήταν μόλις ο 7ος καλύτερος στην κατηγορία. Κόντρα στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος εντός έδρας είχε απολογισμό 2-2-1, κερδίζοντας τις Σαμπντόρια και Πεσκάρα.
Σημαντικά τα προβλήματα απουσιών, αφού θα λείψουν λόγω τιμωρίας ο στόπερ Τρόεστ (2 γκολ) και ο εξτρέμ Τζεκίν (4 γκολ), αμφότεροι βασικότατοι, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή και του έτερου βασικού στόπερ Τερλίτσι (6 γκολ).
Το 3-2 του πρώτου αγώνα δίνει το πλεονέκτημα στη Σαμπντόρια να παίξει για δύο αποτελέσματα, ενώ με ήττα με ένα γκολ θα οδηγήσει το παιχνίδι σε παράταση, εκεί όπου όμως θα χρειαστεί να αλλάξει την κατάσταση ώστε να μην χάσει την άνοδο.
Σε μία χρονιά που ξεκίνησε πολύ μέτρια, οι Γενοβέζοι είναι πολύ κοντά στην επιστροφή τους στη Serie A και ο Μπέπε Ιακίνι είναι στην ευχάριστη θέση να μην έχει σημαντικά προβλήματα απουσιών.
Η Σαμπντόρια ήταν η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στην κανονική διάρκεια (17-16-9) και τα περισσότερα under (28/42), ενώ εκτός έδρας είχε απολογισμό 8-8-5. Μαζί με τα πλέι οφ κόντρα σε ομάδες από το Top-6 δεν είχε νίκη εκτός, με τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες (0-3-3).
Key Stat: Η Σαμπντόρια ήταν η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στην κανονική διάρκεια (17-16-9).
Συμπέρασμα: Η Σαμπντόρια παίζει για δύο αποτελέσματα κι έχοντας στην κανονική διάρκεια τις περισσότερες ισοπαλίες από κάθε άλλη ομάδα, δείχνει ικανή να αποσπάσει άλλη μία και να βρεθεί ξανά στη Serie A, με τη Βαρέζε συχνά να δυσκολεύεται στα εντός έδρας της παιχνίδια μέσα στη χρονιά. Στο 2,90 το Χ στην Bet365, με τους Bet Bloggers να πληρώνονται σε περίπτωση ανόδου της Σαμπντόρια, ενδεχόμενο που είχαν προτιμήσει πριν την έναρξη των πλέι οφ.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha