Popular Post

Blogger Themes

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ ΠΕΜΠΤΗΣ 28/6/2012



164 ΓΙΑΡΟ - ΕΛΣΙΝΚΙ

Η  παράδοση γράφει under στο Γιάρο – Ελσίνκι


165 ΓΙΒΑΣΚΙΛΑ - ΧΟΝΚΑ



Η Γιβάσκιλα αντιμετωπίζει πολύ συχνά προβλήματα στα εντός έδρας της παιχνίδια και φέτος δεν έχει κρατήσει ακόμα ανέπαφη την εστία της. Η Χόνκα είναι μέτρια εκτός, αλλά κόντρα στη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος μπορεί να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ. Στο 1,53 το goal-goal στην Bet365Διαβάστε περισσότερα εδώ
166 ΛΑΧΤΙ - ΒΑΑΣΑ
Τούμπα γύρισε το φαβορί στο Λάχτι-Βάασα, αλλά ακόμα και έτσι το 2,40 είναι καλή τιμή για το διπλό της φορμαρισμένης Βάασα στην έδρα της ντεφορμέ Λάχτι.

167 ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ - ΧΑΚΑ
Ανώτερη η Μάριεχαμν
Εύκολη αποστολή αναμένεται να έχει η Μάριεχαμν στο εντός έδρας ματς με την Χάκα στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του Φινλανδικού πρωταθλήματος αφού οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη διαφορά δυναμικότητας φέτος. Η Μάριεχαμν παραμένει αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της με απολογισμό τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία (δεν υπολογίζεται το χθεσινό ματς με την Κουόπιο) ενώ από την άλλη πλευρά η Χάκα έχει υποστεί πέντε ήττες στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της και γενικώς δεν είναι ομάδα που παρέχει εμπιστοσύνη. Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί ήδη μια φορά φέτος, στις 22/04/12 και η Μάριεχαμν επικράτησε με σκορ 2-0 εκτός έδρας. ( 1 1,50 )
168 ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ - ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ
Εχει χάσει την αρχική της φρεσκάδα η Ιντερ Τούρκου και η Μιλικόσκι που δαγκώνει εντός έδρας μπορεί να της κάνει τη ζημιά, με τον άσο να παίζεται στο 3,60 από τον William Hill.
169 ΤΟΥΡΚΟΥ - ΚΟΥΟΠΙΟ
Η Τούρκου έδειξε καλά σημάδια στα δύο τελευταία της παιχνίδια, αλλά τώρα από θέση φαβορί δεν αποκλείεται να την πάθει τη ζημιά απέναντι στην πάντα επικίνδυνη Κουόπιο. 2
129 ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ
Φαβορί η Γερμανία
Η Γερμανία είναι μέχρι στιγμής και αποδείξεως του εναντίον η κορυφαία ομάδα του Euro και μάλιστα είναι η μοναδική ομάδα της διοργάνωσης που έχει πετύχει το απόλυτο στις νίκες (τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς). Τα «πάντσερ» νίκησαν 4-2 την Ελλάδα στα προημιτελικά παίζοντας ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο και έδειξαν ότι διαθέτουν πολλές λύσεις. Ο Γιοακίμ Λέβ μάλιστα στον αγώνα με την Ελλάδα άφησε εκτός βασικής ενδεκάδας τέσσερις παίκτες αλλά παρόλα αυτά η ομάδα του δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα. Η Ιταλία από την άλλη πλευρά προκρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι με σκορ 4-2 σε βάρος της Αγγλίας στα προημιτελικά αλλά σε σχέση με την Γερμανία έχει παίξει χειρότερα και ο Τσέζαρε Πραντέλι δεν διαθέτει πολλές λύσεις πρώτης γραμμής. Η παράδοση είναι υπέρ των Ιταλών όμως και οι παραδόσεις κάποτε σπάνε και η Γερμανία δείχνει ικανή να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου, δηλαδή στον τελικό της διοργάνωσης. ( 1 1,75 )

http://grpamestoixima.blogspot.gr/2012/06/2862012.html

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha