Popular Post

Blogger Themes

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Σκοράρουν Μπόκα & Ουνιβερσιδάδ (1,83)


Σκοράρουν Μπόκα & Ουνιβερσιδάδ (1,83)
Η Μπόκα είναι πανίσχυρη στο Μπομπονέρα και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη επί της Ουνιβερσιδάδ. Οι Χιλιανοί ωστόσο είναι εξαιρετικοί μεσοεπιθετικά και μπορούν να σκοράρουν στο Μπουένος Άιρες. Στο 1,83 το GG.
Η Μπόκα θέλει να κάνει το τρεμπλ τη φετινή σεζόν  κατακτώντας πρωτάθλημα, κύπελλο και Λιμπερταδόρες. Βρίσκεται στην κορυφή της Κλαουσούρα δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε, ενώ έχει καταφέρει να βρεθεί και στον τελικό του κυπέλλου όπου θα κοντραριστεί με την Ράσινγκ.
Με το βλέμμα της στραμμένο στο Λιμπερταδόρες παραχώρησε απροσδόκητη ισοπαλία με 1-1 το Σάββατο στην ουραγό της Κλαουσούρα Μπάνφιλντ. Έστω και έτσι κατάφερε να διευρύνει το αήττητο σερί της στα δεκαπέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις.
Aμφίβολος ο Κλεμέντε Ροντρίγκεζ που αποκόμισε τραυματισμό στο φιλικό της Αργεντινής με την Βραζιλία. Διαθέσιμος ο Λεντέσμα, όχι όμως και ο Ριβέρο που ελπίζει να προλάβει τον επαναληπτικό στη Χιλή.

Η Ουνιβερσιδάδ μετά την περσινή κατάκτηση του Σουνταμερικάνα έχει βάλει πλώρη για να φτάσει στην κορυφή του Λιμπερταδόρες. Με την ως τώρα παρουσία της δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τις υπόλοιπες τρεις ομάδες που έχουν απομείνει στο θεσμό.
Το βράδυ της Δευτέρας επικράτησε με 2-1 της Κομπρελόα και σε συνδυασμό με το 0-2 του πρώτου αγώνα εξασφάλισε την παρουσία της στα ημιτελικά των playoffs της Χιλής. Στο κύπελλο Λιμπερταδόρες πέρασε με δυσκολία το εμπόδιο της Λιμπερτάδ στον προηγούμενο γύρο, ενώ στη φάση των 16 είχε κάνει επική ανατροπή απέναντι στην Κίτο συντρίβοντάς την με 6-0 και ενώ είχε χάσει με 4-1 στο Εκουαδόρ.
Ο Αργεντίνος τεχνικός της Ουνιβερσιδάδ Σαμπάολι θα έχει στη διάθεσή του τον μέσο Αρανγκουίζ που πέτυχε δύο γκολ με την Εθνική Χιλής στα πρόσφατα ματς των προκριματικών του Μουντιάλ. Βασικός αναμένεται να ξεκινήσει ο 18χρονος Ενρίκεζ που είναι διακαής πόθος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Key Stat: H Oυνιβερσιδάδ έχει σκοράρει σε 9/10 προηγούμενα ταξίδια της σε διεθνείς διοργανώσεις.
Συμπέρασμα: H Mπόκα λόγω έδρας είναι το φαβορί στον πρώτο ημιτελικό, όμως οι Χιλιανοί έχουν αποδείξει πως μπορούν να κοιτάξουν κατάματα κάθε αντίπαλο και να σκοράρουν. Στο 1,83 το GG στηνbet365.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha