Popular Post

Blogger Themes

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Οι χριστιανοί αυτοί σας θυμίζουν τίποτα;;;;;;;



Ιδικές συμφωνίες, και πλήρη συνεργασία με τους Τούρκους 400 χρόνια!!! Ή με τον μπαμπά Χίτλερ υποδοχή σωτήρα κ.α πολλά, πάρα πολλά!!! Έχουμε τον εχθρό μέσα στο σπίτι μας!

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Οι μοναχοί απειλούν αν φορολογηθούν!

Την ίδια στιγμή που όλοι οι Έλληνες βλέπουν τη ζωή τους να αλλάζει καθημερινά προς το χειρότερο, οι μοναχοί του Αγίου Όρους αποφάσισαν να απαιτήσουν την απαλλαγή της εκτός Όρους περιουσίας τους από τη φορολόγηση και μάλιστα… απειλούν την πολιτεία, αν δεν γίνει δεκτό το αίτημά τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τη διπλή σύναξη, οι μοναχοί είναι θορυβημένοι από τις συνεχείς… οχλήσεις της Πολιτείας για φορολόγηση. Επισημαίνουν δηλαδή, ότι έχουν ιδιότυπο καθεστώς και δεν πληρώνουν φορολογία, καθώς τα έσοδα από τα ακίνητα που έχουν τους χρησιμεύουν για τη συντήρηση των μοναστηριών και των ιδίων.
Μάλλον την προηγούμενη πρόταση, πρέπει να την ξαναδιαβάσετε για να την πιστέψετε. Οι μοναχοί τόσο καιρό ΔΕΝ πληρώνουν φορολογία για την ΑΜΥΘΗΤΗ περιουσία εκτός Αγίου Όρους και ισχυρίζονται ότι τα έσοδά τους χρησιμεύουν για τη συντήρησή των μοναστηριών και των ίδιων των μοναχών.
Το πλέον εξοργιστικό, είναι ότι αποφάσισαν ομόφωνα να δώσουν προθεσμία(!)  έως τις 14 Μαΐου για να συναντηθούν με τους αρμόδιους υπουργούς και διαφορετικά απειλούν πως θα διακόψουν κάθε σχέση με την Πολιτεία.
Τη συγκεκριμένη «απειλή» την αφήνουμε στην κρίση του χριστεπώνυμου πλήθους…
Dr.Zήσης Μπουκουβάλας
http://www.gazzetta.gr/

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Label 14

Followers

VIDEO

ENTER-TAB1-CONTENT-HERE

RECENT POSTS

ENTER-TAB2-CONTENT-HERE

POPULAR POSTS

ENTER-TAB3-CONTENT-HERE
 

HALANDRI NEWS Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha